10 glimrende eksempler på vellykede Amazon affiliate nettsteder

Opprettelse av en Amazon affiliate nettside kan være en god mulighet for dem som ønsker å etablere en passiv inntektsstrøm som vil gi gode inntekter uten å måtte legge inn stadig innsats.

Amazon har vært en av de mest dominerende og innflytelsesrike nettsidene for e-handel de siste årene. Med hovedkontor i Seattle fokuserer Amazon på e-handel, digitale strømmetjenester og har spilt en viktig rolle i å fra fram ai/kunstig intelligens.

Med bakgrunn i en imponerende utvikling de siste årene er Amazon ansett som en av de fire teknologigigantene, de tre andre er Facebook, Google og Apple.

De siste årene har har det vært en trend hvor affiliate programmer har blitt mer viktig. Affiliate programmer er en av flere effektive måter å tjene penger gjennom å annonsere for produktet til en nettside på egen blogg eller nettside. Ved å dele disse linkene på bloggen din, bidrar du til at kunder besøker siden og faktisk kjøper produktet. Basert på antallet kunder du sender videre mottar du en andel av salget også kjent som kommisjon.

Amazon har vært en del av mange affiliate programmer de siste årene noe som har resultert i at mange nettsider og blogger har blitt anerkjent og også mottatt store kommisjoner.

Men før vi omtaler navn og innholdet til noen av de mer fremgangsrike Amazon affiliate nettsidene er det viktig å forstå godt Amazon affiliate konseptet.

Redd for å opprette en nettside fra grunnen av? Ta en kikk på noen av våre allerede utviklede nettsteder som er til salgs.

Innholdsfortegnelse

Hva er et Amazon affiliate nettsted?

1. TheWireCutter.com

2. NerdWallet.com

3. LuciesList.com

4. GearPatrol.com

5. MoneySavingExpert.com

6. OutdoorGearLab.com

7. DatingAdvice.com

8. BestReviews.com

9. TopTenReviews.com

10. SnapSort.com

Conclusion

Related posts:

Hva er et Amazon affiliate nettsted?

Kort fortalt er et Amazon affiliate nettsted ethvert nettsted eller nettside som deler linker til Amazon produkter på egne sider og som kunder så kan bruke for å kjøpe de respektive produktene.

Disse linkene kan publiseres enten på nettstedet ditt eller på en blogg. Avhengig av hvor mange kunder som klikker på linken din og kjøper produktet vil Amazon betale deg en fastsatt del av beløpet i form av kommisjon.

Amazon bruker flere måter å måle antall kunder som klikker på linker for å kjøpe produktet. Disse metodene inkluderer bruk av den unike koden fra URL’en til nettstedet ditt eller bruk av en WordPress plugin i tilfelle du har en WordPress blogg.

Amazon affiliate programmet er særlig attraktivt for nettsider og bloggsider som har mye trafikk og et bredt spekter av besøkende. Hvis du har et mindre nettsted med lite trafikk bør du prøve disse annonse nettverkene. Slike affiliate programmer har bidratt til et stort antall vellykkede affiliate nettsteder. La oss se på noen av de mest populære og fremgangsrike Amazon affiliate nettstedene i 2019.

1. TheWireCutter.com

Dette affiliate nettstedet ble laget i 2011 av Brian Lam, tidligere redaktør hos Gizmodo. Dette affiliate nettstedet har beholdt sin betydning i markedet i over fem år. TheWireCutter har spesialisert seg på detaljerte og gjennomtenkte undersøkelser og har utarbeidet detaljerte produktanmeldelser for å hjelpe brukerne å foreta riktige valg. Produktanmeldelsene er ikke en del av en spesifikk nisje men det er mange ulike produktkategorier. På grunn av de nyttige og detaljerte anmeldelsene av produkter ryktes det at nettstedet ble kjøpt av New York Times i oktober 2016.

Nettstedet er ikke bare populært blant brukerne men har også et godt og stabilt rykte på forskjellige sosiale mediers nettsider og apper slik som Facebook, Twitter og Pinterest.

En av hovedgrunnene til nettstedets popularitet er kvaliteten på anmeldelsene de lager. De pleier å prøve produktene på en morsom og kreativ måte for å gjøre brukere nysgjerrige noe som ender med at produktet går viralt. Nylig har de også ekspandert tilstedeværelsen på nett ved å starte et nettsted som heter The Sweethome med anmeldelser med høy kvalitet om husholdningsprodukter.

WireCutters strategi for å tjene penger er praktisk og systematisk. De får for det meste inntekter gjennom Amazons affiliate program. Men de bruker også andre affiliate program tilgjengelig i markedet slik som det som tilbys gjennom Skimlinks.

TheWireCutter er særlig nyttig for folk som har behov for umiddelbar infomasjon da produktanmeldelsene inneholder de beste produktene på toppen av siden med linker for å kjøpe. Deres detaljerte anmeldelser, faktiske testing og riktig informasjon har gjort TheWireCutter til et av de mest vellykkede Amazon Affiliate nettstedene.

2. NerdWallet.com

NerdWallet har opparbeidet et godt rykte i den sterke konkurransen innenfor affiliate nettsteder. Nettstedet har vært en del av denne bransjen en god stund, de har lagt ut kvalitet og kreativt innhold tilgjengelig for hele verden. Dette nettstedet har spesialisert seg på å anmelde finansielle produkter. Anmeldelsene innholder flere produkter slik som huslån, forsikring osv. Populariteten og betydningen de har oppnådd er utelukkende på grunn av innholdet de legger ut. De bruker et effektivt markedsføringsteam og utvikler også kontinuerlig et effektivt grensesnitt for brukerne. Til tross for et svært konkurransedyktig marked så nyter Nerdwallet popularitet på flere sosiale medier inkludert Facebook og Twitter.

Strategien de har for inntjening er ikke komplisert da Nerdwallet er 100 % et affiliate nettsted. I tillegg til å utvikle innhold, bruker de essensielle SEO teknikker og velger kreative keywords for å tiltrekke seg trafikk til egne anmeldelser.

3. LuciesList.com

Lucie’s List er et av de mest søkte etter affiliate nettstedene i markedet på grunn av kreativitet og innhold med høy kvalitet. Nettstedet bruker en silo struktur som kategoriserer innholdet og bruker noen av de mest populære keywords for å tiltrekke mer trafikk.

Nettstedet er også kjent for sitt effektive markedsføringsteam som har brukt ulike teknikker for å gjøre nettstedet kjent og oppnå popularitet på spesifikke plattformer for sosiale medier som Facebook, Twitter osv.

Lucie’s note ble opprinnelig kjent for et nyhetsbrev som het “Crib Notes” hvor folk kunne abonnere ved å gi informasjon som navn, epost, fødselstermin osv. Denne informasjonen ble utelukkende brukt for å tilby mer relevant innhold til de som besøkte nettsiden.

Innholdet på nettstedet er svært variert, informativt og nyttig for kvinner under de ulike stadiene ved graviditet. Det tilbys informasjon så vel som veiledning om hvilke produkter som kan kjøpes ved hendelser som baby shower, i tilfelle tvillinger osv.

I tillegg til “Crib Notes” så er det ulike produktanmeldelser tilgjengelig på Gear Guides siden på deres nettsted.

Inntjeningsstrategien til Lucie’s list inkluderer affiliate programmer med Amazon, Diapers.com, Giggle og flere andre. Primærtaktikken som nettstedet bruker er å legge ut kvalitet, informativ og nøyaktig informasjon gjennom produktanmeldelsene.

4. GearPatrol.com

GearPatrol har utviklet et godt omdømme i markedet. Dette har de oppnådd gjennom innhold med kreative, fengslende og spennende produktanmeldelser. Det unike med nettstedet er hvordan innholdet framstår mer som et magasin snarere enn den typiske produktanmeldelsen.

Innholdet deres illustrerer arbeidet og undersøkelsene som ligger bak istedet for bare å sette sammen noe for folk å lese.

Til forskjell fra hyppige produktanmeldelser med lange avsnitt og innhold så har dette nettstedet videoer og et enkelt grensesnitt for å vurdere og konkludere. Videoene har folk som tester produktet og hvor bra de er. Denne taktikken alene er ansvarlig for å bringe inn omtrent 2,3 millioner besøkende i måneden.

Ved å bruke en taktikk som inkluderer innhold med videoer med produkttesting bygger nettstedet langvarige relasjoner og tillit med de som ser på. Gjentagende kikking spiller også en viktig rolle i å øke kommisjonen som Amazon tilbyr gjennom sitt affiliate program.

I tillegg til dette er anmeldelsene korte og presise med en antall ord mellom 100-150. Så for de som trenger kjapp informasjon er Gearpatrol.com et nettsted som er verdt et besøk.

5. MoneySavingExpert.com

MoneySavingExpert, utviklet av Martin Lewis, en journalist som jobber med finans i 2003, er et av de mest populære og etablerte affiliate nettstedene som fokuserer på forbrukere i markedet, spesielt I Storbritannia. Nettstedet gir essensiell informasjon til besøkende som hjelper dem med viktige økonomiske beslutninger. Nettstedet er særlig kjent for kreativt og ukonvensjonelt innhold motsatt det typiske innholdet publisert på andre nettsteder. Det er en av mange grunner til at Moneysavingexpert.com er forskjellig fra konkurrentene.

Nettstedet har også oppnådd en betydelig popularitet på sosiale medier som Facebook, Twitter osv. Til forskjell fra mange andre som har annonser så tjener dette nettstedet utelukkende penger gjennom affiliate programmer.

Moneysavingexpert.com bruker ulike affiliate programmer, inkludert det som tilbys av Amazon, og derfor tilbyr de besøkende flere ulike butikker de kan velge fra.

Nettstedet gir informasjon om de rimeligste produktene, bestselgende produkter, ulike kalkulatorer slik som lånekalkulatorer, huslånskalkulator og en liste med kuponger for å få kommisjon fra hver kunde de genererer.

6. OutdoorGearLab.com

OutdoorGearLab har vært i dette konkurransutsatte markedet siden 2010 og ansees å være et av de mest populære, troverdige og dominerende nettstedene for produktanmeldelser. OutdoorGearLab er en av få ektører i markedet som faktisk prøver produktene og foretar intensiv testing før en anmeldelse av produktet publiseres. Nettstedet har en profesjonell og ukomplisert utforming med masse kategorier å velge fra. Når du har valgt produkt, så er innholdet som kommer fram ganske gjennomtenkt og informativt. Så dette nettstedet er ikke bare en e-handel plattform.

Anmeldelsen av hvert produkt har en grunnleggende struktur som inneholder fem ulike URL’er. Den første siden inkluderer en oversikt over temaet, innholdsfortegnelse og en detaljert oversikt over de 5 beste produktene i markedet.

Side to har rangeringer ved siden en full liste med produkter å velge fra. Den tredje siden gir en sammenligning mellom prisen og den faktiske verdien av produktet mens side fire gir råd om kjøp (til de som besøker siden). Den siste siden er den mest interessante siden som innholder test av produktet.

Inntjeningsstrategien til nettstedet er forskjellig fra andre nettsteder. De bruker ikke for mange affiliate linker for å tjene penger. Istedet så er affiliate linkene for å kjøpe produktet utfordrende å finne. Hvis du klikker på produktnavnet på siden med anmeldelsen gir den deg tilleggsinformasjon istedet for å direkte bringe deg videre til affiliate linken.

I tillegg til dette bruker nettstedet en hel rekke ulike affiliate programmer. De tilbyr ulike butikker besøkende kan velge mellom. De er mer fokusert på innhold enn inntekter noe som bevises gjennom kvaliteten på innhold de lager for anmeldelsene av produkter. Alle disse grunnene gjør OutdoorGearLab til et av de mest etterspurte nettstedene for produktanmeldelser i markedet.

7. DatingAdvice.com

DatingAdvice er et av de minst konvensjonelle affiliate nettstedene ikke bare på denne listen men også i markedet. Dating nisjen er en voksende og blomstrende kultur. Men denne nisjen er også kjent for nettsider som er slaskete og driver med svindel. DatingAdvice.com skiller seg allikevel ut fra sammenlignbare nettsteder som omtaler samme tema og er et viktig og friskt pust i denne kaotiske verdenen. Nettstedets hovedfokus er å gi råd med en fokus på å svare på ulike spørsmål og dermed belyse ulike aspekter ved dating.

Nettstedets hovedmål er å normalisere datingkonseptet ved å forbedre dating kunnskapen til de som besøker nettstedet. I tillegg tilbys de beste dating nettsidene for at de som besøker siden skal få dekket sine behov. Nettstedets inntjening kommer i hovedsak fra å anbefale dating nettsteder som eHarmony samt anbefalinger gjennom anmeldelser av dating nettsteder. De tjener også en del gjennom å få sponset ulike bidrag på nettstedet.

8. BestReviews.com

BestReviews er et av de mest populære affiliate nettstedene kjent primært for enkelhet og profesjonalitet. Til forskjell fra mange andre så holder dette nettstedet fast på kvalitet over kvantitet ved å anmelde færre produkter på en kreativ og nøyaktig måte. I tillegg til skriftlig innhold så inkluderer også anmeldelsene deres videoer som viser folk som tester produktene. Dette er en faktor som bidrar til at BestReviews.com er et ledende Amazon affiliate nettsted. Denne taktikken bidrar til å bygge sterke kunderelasjoner som igjen fører til at mange jevnlig besøker nettstedet for å sjekke anmeldelser.

Som nevnt over, det som gjør dette nettstedet unikt fra andre nettsteder som omhandler anmeldelser og som gir nettstedet innflytelse er videoer og bilder inkludert i innholdet. Selskapet kjøper også produktet i stedet for å få det gratis for å bidra til en troverdig anmeldelse.

På grunn av ærlige og troverdige anmeldelser har nettstedet rundt 3,3 millioner besøk per måned og bidrar til at det er blant de beste nettstedene.

9. TopTenReviews.com

Dette affiliate nettstedet som kom i teten I markedet i 2003 har vært aktivt i markedet over lengre tid og nyter stor autoritet og relevans i denne bransjen. TopTenReviews har vært kjent for å bidra med betydelig innhold til nettet og har mer enn 350 ansatte.

Innholdet deres har lengre, iøynefallende og fengslende anmeldelser som primært bruker SEO teknikker innenfor digital markedsføring. En av de viktige forskjellene mellom TopTenReviews.com og andre affiliate nettsteder er allsidigheten i innholdet deres.

Anmeldelsene inkluderer alt fra antivirus programvare til kredittkort. Selv om disse produktene ikke er en del av den typiske Amazon nisjen så er det mange andre affiliate programmer å velge mellom og dette er taktikken som TopTenReviews.com primært bruker.

Nettstedets strategi for inntjening inkluderer bruk av affiliate programmer ikke bare fra Amazon men også fra andre. På grunn av effektiviteten de har i å distribuere innhold så er antall besøkende per måned omtrent 12,8 millioner.

10. SnapSort.com

SnapSort har oppnådd stor grad av anerkjennelse de siste årene på grunn av det ukonvensjonelle innholdet de publiserer på egne nettsteder. Til forskjell fra de fleste nettsteder så er Snapsort mer fokusert på data og tror helt og holdent på statistikk om produktene. Dette gjør innholdet deres kort og nøyaktig og gir besøkende kjapp informasjon. Fra navnet antydes det at nettstedet fokuserer på anmeldelser og sammenligninger av digitale kameraer.

Som nevnt over så inkluderer innholdsstrategien å samle relevant informasjon og egenskaper til ulike digitale kameraer tilgjengelige i markedet for så å bruke dataene for å utføre en hensiktsmessige sammenligning opp mot hverandre. Dette er forskjellig fra lange og detaljerte anmeldelser lagt ut på andre nettsteder.

Snapshot forsøker å skille seg ut fra andre nettsteder ved å ha innhold som er kort, nøyaktig og som inkluderer sammenligninger basert på ulike kjennetegn for å hjelpe de som besøker nettstedet gjøre bedre valg.

Denne teknikken er en glimrende måte å sammenligne teknologi. Nettstedet har en enkel struktur, det er lettere å navigere og inneholder en “populære anbefalinger” side for å hjelpe de som besøker nettstedet å finne det de ser etter.

I tillegg til fokuset på statistikk og data tilbyr også nettstedet en valgmulighet hvor informasjonen kan oversettes til seks forskjellige språk og også konvertering av de gitte produktene til 11 forskjellige valuaer.

Dette er en av de mest effektive måtene å tiltrekke seg et blandet publikum. Nettstedet tilbyr også tre forskjellige butikker å velge mellom inkludert Amazon gjennom å vise affiliate linkene på nettstedet. Så du som bruker vil se forskjellige butikker å velge mellom inkludert Amazon når du klikker på linker.

Konklusjon

Affiliate programmer er en viktig måte å tjene penger på, spesielt for nettsteder med anmeldelser og bloggsider. Det er ulike affiliate programmer å velge mellom basert på hva slags produkter nettstedet anmelder.

Affiliate programmet til Amazon er et av de beste i markedet på grunn av stort produktutvalg og tilbudet av tjenester Amazon selger på sin plattform.

Amazon tilbyr også gode inntjening til nettstedene avhenging av antall kunder som kjøper produktet ved å klikke på linkene til nettstedene som er en del av affiliate programmet. Gjennom dette tilbys nettsteder og blogger en god plattform for å øke inntjening.

Leave a Comment